Asuntoarea logo

Myytävät
kohteet.

  • Ainonkatu 3 A
  • Lahti, Paavola
  • Oh, avokeittiö, alkovi, kph/wc, s, autopistokepaikka

Ainonkatu 3 A

Lahti, Paavola

Oh, avokeittiö, alkovi, kph/wc, s, autopistokepaikka

164 000 € (2 429,63 €/m²)

67,5 m²

Tyyppi

Kerrostalo

Rakennusvuosi

1935

Seuraava julkinen esittely

-

Hoitovastike

307,70 € / kk

Tontti

Oma

Tätä kohdetta myy Heli Salonen, Kiinteistönvälittäjä LKV

AsuntoArea Oy

040 842 3377

Ullakkoasunto, rauhallista kaupunkiasumista ateljeemaisissa puitteissa!

Kukapa meistä ei haaveilisi ullakkoasunnosta, jossa saa nauttia rauhallisesta kaupunkiasumisesta. Tämä upea ullakkoasunto sijaitsee idyllisellä puutaloalueella Ainonkadulla Paavolan kaupunginosassa, aivan Lahden pääkirjaston ja monipuolisten palvelujen vieressä. Valoisa ja ateljeemainen asunto luo upeat puitteet yksilölliselle sisustukselle, joka on todellista kalusteiden, värien ja taiteen ilotulitusta.

Tämä koti ihastuttaa minua ihanilla kolmion muotoisilla ikkunoillaan. Rakastuin myös kapeiden ikkunoiden muodostamiin rivistöihin, jotka tuovat ihanasti valoa tähän läpitalon valoisaan ja pohjaratkaisultaan erittäin avaraan päätyasuntoon. Avarassa tilassa näkyy ullakoille tyypillinen kulmikas kattorakenne.

Tästä kodista löytyy neliöitä 67,5 m2, jotka muodostuvat tupakeittiöstä, olohuoneesta ja alkovista. Tilaa on mahdollista muokata omiin tarpeisiin esimerkiksi liukulasiovilla tai kaapistoilla. Erittäin tilava kylpyhuone ja saunaosasto, jossa myös kodinhoitotilaa. Tähän kotiin pääset muuttamaan ilman remonttihuolia jo tämän kevään aikana.

Asunto Oy Lahden Ainonkatu 3 A on neljän asuinhuoneiston ja yhden liike/toimistohuoneiston muodostama pienkerrostaloyhtiö, jonka huoneistot on rakennettu ja saneerattu v. 2010. Kerrostalo on alunperin valmistunut v. 1935 ja se on mittavasti saneerattu vuonna 2010, jolloin saneerattiin mm. LVIS, julkisivut, ikkunat, lämmönvaihdin, sekä huoneistot kosteine tiloineen.

Asunnon lisäksi on mahdollista ostaa saman omistajan autopistokepaikan osakkeet myyntihintaan 3.500,00 euroa.

Lämpimästi tervetuloa!
Heli Salonen
Kiinteistönvälittäjä LKV
puh. 040 8423377
heli.salonen@asuntoarea.fi

Sijainti:

Ainonkatu 3 A

Postinumero:

15140

Kerros:

2/2

Pinta-ala:

67,5 m²

Kokonaispinta-ala:

67,5 m²

Lisätietoja pinta-alasta:

Pinta-alatieto perustuu yhtiöjärjestykseen ja isännöitsijäntodistukseen. Ullakko-asunnossa on alle huonekorkeuden olevaa, alle 160 cm korkeaa tilaa.

Pinta-alan peruste:

Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen

Asunnon kunto:

Hyvä

Listauksen tyyppi:

Kerrostalo

Rakennusvuosi:

1935

Huoneluku:

1

Omistustyyppi:

Oma

Velaton hinta:

164 000 €

Yhtiövastike:

307,70 € / kk
(Hoitovastike 307,70 € / kk + Rahoitusvastike 0 € / kk)

Vesimaksu:

Vesimaksuennakko 18 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Keittiön kuvaus:

Kaapistot kiiltovalkoisin ovin (v. 2010). Jääkaappi/pakastin (v. 2010), induktioliesi (v. 2010), liesituuletin (v. 2010), astianpesukone (v. 2010). Lattiamateriaali on tumma laminaatti, seinät on maalattu.

Olohuoneen kuvaus:

Tilava huone pitää sisällään oleskelutilan, ruokailuun käytettävän tilan ja alkovin. Tilaan mahtuu hyvin työskentelypiste. Alkovi on ollut alunperin rajattu eroon muusta tilasta kaapistoilla, jotka on siirretty keittiön puolelle (kts. pohjakuva). Irralliset kaapistot on mahdollista siirtää takaisin alkuperäiselle paikalleen alkovin eteen tai rajata alkovi esimerkiksi lasiliukuovin (jolloin alkovin saa rajattua erilliseksi makuutilaksi). Tunnelmaa tilaan tuo käytöstä poistettu vanha takka. Lattiamateriaali on tumma laminaatti, seinät on maalattu.

Kylpyhuone:

Kylpyhuone on uusittu v. 2010. Suihku, allaslaatikosto, valopeili, erillinen kaappi vetolaatikostoilla, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, wc-istuin, vesikiertoinen lattialämmitys. Tilavassa kylpyhuoneessa mahtuu hyvin kuivattamaan pyykkiä. Lattia ja seinät on laatoitettu.

Sauna:

Kyllä

Saunan kuvaus:

Sauna on uusittu v. 2010. Sähkökiuas (v. 2010). Avaruutta tuo lasiseinä ja ovi. Lattia on laatoitettu, seinät on paneloitu.

Näkymät:

Pohjoinen - itä - länsi. Läpitalon päätyhuoneisto piha- ja katumaisemilla.

Parveke:

Ei parveketta

Huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan autopaikka:

Pistokkeellinen pihapaikka

Lisätietoja autopaikasta:

Autopistokepaikka AP2 paikkaan liittyvät osakkeet 808-817 myydään erikseen kauppahintaan 3.500,00 euroa. Hoitovastike on 10 euroa/kk (10 osaketta, 1 e/osake).

Kauppaan ei kuulu:

Kauppaan ei kuulu myyjän irtaimistoon kuuluvat suuri ruskea kaappi (alkovin vieressä), sänky ja ruokapöytä. Niistä on kuitenkin mahdollista sopia erikseen.

Taloyhtiön nimi:

Asunto Oy Lahden Ainonkatu 3A

Isännöitsijän nimi:

Ari-Petteri Ilonen

Isännöitsijän­toimisto:

Tiko Isännöinti Oy

Isännöitsijän sähköposti:

posti@tikoisannointi.fi

Isännöitsijän­todistuksen päivämäärä:

3.4.2024

Taloyhtiössä antenni:

Kyllä

Kiinteistön­hoidosta vastaa:

Huoltoyhtiö

Taloyhtiöön/­kiinteistöön kuuluu:

Yhteinen kaasugrilli ja puutarhapöytä ja -tuolit (ostettu 2021). B-talon kanssa yhteinen roska-/pyöräkatos sijaitsee A- ja B-talon välissä.

Kaavatilanne:

Asemakaava

Tontin pinta-ala:

949 m²

Tontin omistus:

Oma

Tontin tiedot:

Tontista hallinnanjakosopimus takana sijaitsevan Asunto Oy Lahden Ainonkatu 3B:n kanssa. Tontilla on omenapuita B-talon vierellä ja takana.

Rakennusmateriaali:

Puu

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Ilmanvaihto:

Koneellinen

Kattotyyppi:

Harjakatto/pulpettikatto

Katemateriaali:

Pelti

Lunastusoikeus yhtiöllä:

Ei

Lunastusoikeus osakkailla:

Ei

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

F2013

Liikenneyhteydet:

Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet

Piha-autopaikkoja:

4

Taloyhtiön autopaikat:

Autopistokepaikat erillisinä osakkeina. Mahdollisuus ostaa saman omistajan autopaikkaosakkeet myyntihintaan 3.500,00 euroa. Autopaikan hoitovastike on 10,00 euroa/kk.

Taloyhtiöllä sauna:

Ei

Taloyhtiöllä on:

Urheiluvälinevarasto ja kellarikomero

Hissi:

Ei

Liiketilojen ala:

26,5 m²

Liiketilojen määrä:

1

Asuntojen määrä:

4

Asbestikartoitus:

Ei

Lisätietoa asbesti­kartoituksesta:

Ennen vuotta 1994 valmistuneiden tai saneerattuihin kohteisiin on tehtävä asbestikartoitus ennen pintojen avauksia ja rakenteiden purkutöitä. Mikäli asbestia löytyy, purkutyöt saa suorittaa vain rekisteröity toimija. Lisätietoja isännöitsijältä. Osakkaan on ennen muutostöihin tai huoneistoremontteihin ryhtymistä tehtävä asunto-osakeyhtiölain mukainen ilmoitus isännöitsijälle.

Ainonkatu 3 A, 3 B sekä Laaksokatu 7:n välisen raja-aidan uusiminen 2016, kylpyhuoneiden silikonisaumojen kunnon tarkastaminen 2017, kosteusvauriokorjaukset A2 olohuoneen seinä 2018, sokkelintarkastus 2018, salaojien ja sadevesijärjestelmän tarkastus 2018, IV-hormien nuohous ja korvausilmaventtiilien tarkistus 2020, kylpyhuoneiden silikonisaumojen kunnon tarkastaminen 2022
palovaroittimien uusinta 2022.

Taloyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvityksen (v. 2023) mukaan kunnossapitotarve seuraaville viidelle vuodelle on: ulkoiluvälinevaraston katon puhdistus 2023, yhteisten piha-alueiden kunnostus 2023-2024, normaaleja ylläpitokorjauksia 2023-2026.

Scroll to Top