Asuntoarea logo

Yritys.

Yli 25 vuotta asunto­markkinoiden ytimessä.

AsuntoArea on Lahden alueen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä. Yli 25 vuoden aikana olemme kokeneet sekä asuntokaupan kuplien puhkeamiset että korkeimmat aallonharjat. Me tiedämme, mitä asuntomarkkinoilla tapahtuu. Siksi osaamme löytää niin tarjolla kuin piilossa olevien asuntojen joukosta oikeat helmet asiakkaillemme, ja hinnoittelemme kohteet oikein.

Juuremme ovat syvällä Päijät-Hämeessä. Jokainen välittäjämme on alansa huippuosaaja, joka tuntee nämä seudut ja tietää, mitä lupaa. Palvelemme asunnon ostajia ja myyjiä Lahdessa ja koko Päijät-Hämeen alueella, aina henkilökohtaisesti asiakkaan toiveisiin ja toimeksiantoon perehtyen. AsuntoArean avulla elämäsi tärkeät kaupat sujuvat kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, ystävällisen palvelun siivittämänä.

AsuntoArean
menestyksen avaimet:

 • Yli 25 vuoden kokemus Lahden alueelta
 • Tuhansia kävijöitä viikossa asuntoarea.fi
 • 8 pätevää ammattilaista 
 • valtava määrä myytyjä kohteita 
 • 6 markkinointikanavaa verkossa 
 • Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen    
 • Ota rennosti. Me hoidamme hommat.

Olet sitten ostamassa, myymässä tai etsimässä – luotettava välittäjämme huolehtii kokonaisuudesta. Ammattilaisen avulla säästät omaa hermoa, aikaa ja rahaa, sillä me etsimme valmiiksi potentiaaliset ostajat tai asunnot, joita et muuten löytäisi. Ostajien ja uusien kotien etsinnässä hyödynnämme koko yrityksen asiakasrekisteriä ja myyntivoimaa. Hyväntuulinen, joustava ja luotettava palvelu on meille kunnia-asia.  Ota yhteyttä!

Tutustu väkeemme.

Risto Tuiskula

Risto Tuiskula

Yrittäjä, LKV
040 519 9139
risto.tuiskula@asuntoarea.fi

Syntyperäinen lahtelainen, Hollolassa nuoruusvuodet viettänyt, jääkiekkofani jonka intohimona on nykyään kilpapetanquen pelaaminen.

Olen toiminut yli 30 vuotta kiinteistönvälittäjänä ja siitä ajasta yli 20 vuotta yrittäjänä. Voin sanoa, että on ollut mahtava matka, tuhansia mukavia kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa ja paljon onnistumisia hyvinä kauppoina.

Isoin osa onnistumisista on ollut meidän loistavan työporukan ansiota. Minulla on ollut onni, että olen löytänyt alusta asti ympärilleni upeita tyyppejä ja etenkin rautaisia ammattilaisia. Heidän kanssaan on hienoa kehittää AsuntoArean toimintaa ja vastata alan jatkuvasti muuttuviin haasteisiin.

Ammattitaitoinen tekeminen ja paras palvelu on meille tärkeintä.

Voin suositella erittäin lämpimästi meitä kaikkia!

Kielitaitoni englanti.

Tuomo Riihilahti

Tuomo Riihilahti

Yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
0400 682 431
tuomo.riihilahti@asuntoarea.fi

Kauppamies, joka on toteuttanut lapsuuden unelmaansa kiinteistönvälittäjän työssä jo 30 vuotta. 

Tyytyväinen asiakas on minulle paras kiitos hyvin hoidetusta työstäni. 

Vapaa-ajanasunnot meillä ja muualla ovat erikoisalaani. Tervetuloa sinäkin  asiakkaakseni.

Raimo Kaulio

Raimo Kaulio

Yrittäjä, Rakennusinsinööri, LKV
0400 489 109
raimo.kaulio@asuntoarea.fi

Tervehdys asunnon myyjä

Mikäli tarvitset asunnostasi luotettavaa hinta-arviota ja siihen perustuvaa kauppoihin johtavaa myyntisuunnitelmaa, olen juuri oikea henkilö hoitamaan sinunkin asuntosi myynnin. Minut valitsemalla saat käyttöösi yli 30 vuoden kokemuksen omaavan asiansa osaavan välittäjän, jolla on tuoreet tiedot  Päijät-Hämeen asuntomarkkinoista sekä osaavan ja kattavasti asuntoasi markkinoivan yhtiön markkinointituen. Tekemällä kaupat kauttani liityt samalla yli 1500 tyytyväisen, kanssani kaupan tehneen asiakkaan joukkoon!

Kielitaito englanti ja ruotsi ja auttavasti saksa.

Soita heti, hoidan sinunkin asuntoasiasi huolella maaliin asti!

Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista.

Timo Mörksy

Timo Mörsky

Kiinteistönvälittäjä LKV
044 2700 007
timo.morsky@asuntoarea.fi

Keräsin tähän asiakkailta saamiani palautteita työstäni. Ja tässähän niitä muutamia:

”onpas tehokas”
”cool”
”sen minkä alussa lupasi, sen myös piti”
”reilu ja rehti, asuntokin meni nopeasti kaupaksi”
”kolme asuntoa myynyt meiltä vuosien varrella ja neljäskin laitetaan AsuntoArealle, heti kun sen aika tulee”
”ei oikonut hommissaan missään vaiheessa”
”eleettömän tehokasta”
”tämä tyyppi osaa asiansa”

Kiitän kaikkia asiakkaitani kivoista palautteista. Nämä arvot mielessä teen välittäjän työtäni tänäänkin.

Kielitaito: englanti

Ota yhteyttä, kun haluat edellä mainitun kaltaisen kiinteistönvälittäjän. Hinta-arviokäynti on ilmainen.

Marjo Hurskainen

Marjo Hurskainen

Kiinteistönvälittäjä LKV
040 932 2892
marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

Mitä sinä haluat kiinteistönvälittäjältäsi?

Minä haluan:

 • asiantuntemusta kotini hinnan arviointiin
 • rehellisyyttä ja ahkeruutta kotini myymiseksi
 • työtä pelkäämätöntä asennetta ja sitoutumista kaupantekoon
 • ihmistuntemusta ja taitoa ymmärtää erilaisia myyjien ja ostajien elämäntilanteita ja niihin liittyviä tarpeita
 • valtaisaa kontaktiverkostoa
 • neuvottelutaitoa oikean markkinahinnan toteutumiseksi
 • lähestyttävää, iloisella ja aidolla asenteella työskentelevää tavallista ihmistä

Jos haluat samoja asioita välittäjältäsi kuin minäkin niin soita tai laita viestiä!

Kielitaito englanti, ruotsi, saksa.

Löydät minut Instagramista

Laura Ulmala

Laura Ulmala

Kiinteistönvälittäjä LKV
040 300 2334
laura.ulmala@asuntoarea.fi

Hei,

ystävät, tuttavat ja tulevat uudet asiakkaani.

Olen kolmannen polven lahtelainen ja kaupunki lähialueineen onkin minulle enemmän kuin tuttu. Välitystyötä olen tehnyt jo kohta 20 vuotta. Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV ja Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:ltä olen saanut kunniakirjan osoituksena ansioituneesta välitystyöstä. Pitkä kokemus on itselleni etu, mutta suhtaudun silti nöyrästi tulevaan ja koulutan itseäni lisää aina, kun se on mahdollista. Ajan hermolla pysyminen onkin edellytys tuloksekkaalle tekemiselle.

Vankka asiakaspalvelu-, myynti- ja yrittäjyyskokemus on ollut kullanarvoista pääomaa välitysalalla. Ajatukseni on, että haluan tietää mitä myyn, jolloin asiakas tietää mitä ostaa.

Joskus myyjän ja ostajan näkemykset ovat kaukana toisistaan, mutta tehtävänäni on saattaa ne kärsivällisesti niin lähelle toisiaan, että kauppa saadaan aikaan. Tässä olen onnistunut niin hyvin, että minulla on runsaasti kanta-asiakkaita, joiden kanssa olemme vuosien saatossa ja eri elämäntilanteissa tehneet useita onnistuneita kauppoja.
Välittäjätyöni kulmakiviä on, että perehdyn aina hyvin jokaiseen kohteeseen, pidän tiiviisti yhteyttä molempiin osapuoliin sekä avustan ja neuvon kaikin tavoin kaupankäynnin prosessissa.

Vaikka työ on minulle elämäntapa, rentoudun ulkoilemalla, kakkuja leipomalla sekä kesällä puutarhassani puuhastelemalla. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme jo täysi-ikäistä ja omillaan asuvaa lasta.

Jokainen kaupantekotilanne on yhtä tärkeä, on kyse pienestä yksiöstä tai suuremmasta miljoonakohteesta. Aivan kuten on jokainen koti myös ainutlaatuinen ja useimmiten täynnä elämää ja herkkiä muistoja, jotka hyvä välittäjä osaa huomioida.

Mika Lindén

Mika Lindén

Myyntineuvottelija
044 975 8452
mika.linden@asuntoarea.fi

Kiitos, että valitset minut välittäjäksesi.

Myyntityötä olen tehnyt jo vuodesta 1995 ja elättänyt sillä perheeni. Palkittu yrittäjämenneisyys takaa sen että hoidan työni tunnollisesti ja ennen kaikkea luotettavasti. Minulla on hyvä kokemus uudistuotannon talomyynnistä joka on antanut minulle loistavat eväät kohdata asiakkaita. Palkitseva työ ja mielenkiintoisten ihmisten kohtaaminen päivittäin pitää mieleni virkeänä ja innostuneena.

Löydät minut myös Instagramista sekä Facebookista.

Pyydä minut arviokäynnille, niin laaditaan kodillesi myyntisuunnitelma.

Heli Salonen

Heli Salonen

Kiinteistönvälittäjä LKV
040 842 3377
heli.salonen@asuntoarea.fi

Hei, olen Heli. Aivan aluksi haluan kiittää lämpimästi sinua ja kaikkia teitä asiakkaita, joita olen saanut vuosien varrella palvella. Voin hyvillä mielin todeta, että olen unelma-ammatissani.

Minulle myytävät kodit ovat paljon muutakin kuin katuosoitteita tai rakennuksia. Ne ovat teidän jokaisen rakkaita koteja ja niihin liittyy paljon muistoja. Kiinteistönvälittäjän asiantuntijuuden lisäksi, olennainen osa työtäni on kohdata erilaisia elämäntilanteita. Osaan kuunnella, olla luottamuksesi arvoinen ja tukenasi suurten päätösten keskellä.

Minua on luonnehdittu:
– osaavaksi
– huolelliseksi
– hienotunteiseksi
– taitavaksi markkinoijaksi

Monipuolinen työhistoria pankissa rahoituksen ja asuntokauppojen parissa esihenkilönä, sekä erilaisissa myyntitehtävissä takaavat sen, että saat palvelukseesi osaavan ja huolellisen ammattilaisen. Olen taitava markkinoija ja tuon aina kotisi parhaat puolet esiin.

Asun Hollolassa ja olen syntyperäinen lahtelainen. Koska olen koko ikäni asunut täällä, tunnen Lahden ja Päijät-Hämeen seudun kuin omat taskuni. Vapaa-ajalla saatat nähdä minut ulkoilemassa koirani kanssa.

Lämpimin terveisin
Heli

Löydät minut Instagramista.

Scroll to Top